Prinsenraadspel

Het nieuwe carnavalsseizoen laat niet lang meer op zich wachten alle reden dus om weer mee te doen aan het prinsenraadspel. Raad jij wie de nieuwe Stadsprins van Knopengein wordt, dan maak je kans op twee vrijkaarten! Doe mee met het prinsenraadspel!

Knoopschat 2018 - Adje Spruit

Knoopschat 2018 toegekend aan Adje Spruit.
Lees hier meer...

Viltjes sponsor 2018

Met trots presenteren we u de nieuwe viltjes sponsoren voor dit jaar!
Tebi Bestratingsmaterialen BV en Theo Pouw Groep heel hartelijk dank voor jullie steun!Puzzelspeurtocht

De kinder puzzelspeurtocht van het Carnaval 2017 is gewonnen door Lynn Nulkes en Jasper Broekman en zij hebben hun mooie prijs uitgereikt gekregen door Prins Kevin Le Rêveur du Futur afgelopen vrijdag voorafgaande aan het feest Kleintje Carnaval Light.

Ook dit jaar gaat Carnavalsvereniging Les Boutonniers weer een kinder puzzelspeurtocht organiseren in samenwerking met de lokale middenstand. Vanaf 29 januari staan er weer her en der bij de winkeliers in Montfoort de kleurplaten uit het verleden met een letter waarmee de jeugd kan gaan puzzelen, wij willen hiermee bereiken dat de Carnaval onder de aandacht gebracht wordt bij de jeugd van Montfoort. Tevens willen wij aandacht genereren voor de lokale winkeliers in Montfoort onder het motto, “Haal meer uit Montfoort en winkel lokaal”.

Het wedstrijdformulier kan je hier downloaden en de jeugd kan starten met puzzelen, veel succes !Nog geen “Vriend van Les Boutonniers”?

Als CV Les Boutonniers proberen we het Carnaval in Montfoort voor iedereen toegankelijk te houden en organiseren we Carnaval(activiteiten) voor iedereen tussen de 4 en 100 jaar. Een aantal van deze activiteiten moeten kosten dragend zijn (Oktoberfest e.d), maar voor heel veel andere feesten zoals bijvoorbeeld Senioren carnaval, Carnaval Light, Tienerbal geld dat zeker niet.
Voor € 50,00 wordt je “Vriend van Les Boutonniers” en steun je onze vereniging. Bovendien ontvang je een Vrienden toegangspas waarmee je automatisch toegang krijgt tot alle door ons georganiseerde activiteiten.

 Wil je “Vriend” worden ga dan naar Ik word vriend van CV Les Boutonniers 


Tank & Schenk

Ludieke actie Shell Station Heeswijk waar voor elke liter die je tankt 1 cent gesponsord wordt aan een vereniging/goed doel. Welke vereniging/goede doel kun je zelf kiezen(uit een lijst van aangemelde verenigingen/goede doelen).
Maar waarom zou ik kiezen voor CV Les Boutonniers?
  • We organiseren carnavalsfeesten voor een heel breed (Montfoorts) publiek van kleutelschool tot senioren carnaval.
  • De grootse optocht boven de rivieren gaat door Montfoort, maar kost wel steeds meer geld.
Kortom wij kunnen uw financiele steun heel goed gebruiken, zodat we de oergezellige feest met elkaar kunnen blijven vieren!

We willen Ben de Goey hartelijk bedanken voor deze mooie actie!

Carnavalsvereniging Les Boutonniers is aangemeld dus tanken maar!  Lees meer...
Boutonniers-App

Boutonniers-App

De Boutonniers hebben vanaf vandaag een eigen App. Met deze App blijf je op de hoogte van alle activiteiten, feesten en partijen. Daarnaast zullen we deze App gebruiken om deelnemers en bezoekers van onze optocht te informeren over eventuele calamiteiten of bijvoorbeeld zoekgeraakte kinderen.
Dus download hem nu!
Knopengeiner

Knopengeiner 2018
 

Nieuwsbrief

Heb je je nog niet aangemeld voor onze Nieuwsbrief?

Doe dat dan nu en klik hier om je aan te melden!

Nieuwsbrief februari
 

Drank en 18-

Lees meer

 

YouTube

Recente filmpjes

Les Boutonniers Youtube kanaal