Beste Knopengeiner,

Zoals u weet, probeert carnavalsvereniging Les Boutonniers, sinds jaar en dag, het carnaval in Montfoort voor iedereen toegankelijk te houden. Wij organiseren het carnaval voor alle leeftijden, van jong tot oud. Carnaval op de scholen, kindercarnaval in het St. Joseph, senioren carnaval in het St. Antonius, carnaval light voor de jeugd tot 16 jaar en natuurlijk de grote optocht. Om dit alles te organiseren is veel geld nodig. De sponsoren helpen ons (financieel) een heel eind op weg, maar het is niet voldoende om dit alles mogelijk te maken.

Daarom wil ik, als voorzitter van carnavalsvereniging Les Boutonniers, uw steun vragen. Vul onderstaand formulier in en steun ons. Uw steun, maakt het mogelijk dat wij dit mooie carnavalsfeest voor eenieder in Knopengein kunnen blijven organiseren.

Hartelijk dank, Andre Brugmans

Om het je nog makkelijker te maken hebben we er een elektronisch invulbaar formulier van gemaakt.

De opties zijn:
€10,-- per jaar voor een JOET ben je een BOUT
€20,-- per jaar u ontvangt eenmalig een Les Boutonniers sjaal bij inschrijving
€50,-- per jaar inclusief een Vrienden toegangspas, deze geeft toegang tot alle door Les Boutonniers georganiseerde activiteiten
€......  per jaar (zelf in te vullen, minimaal € 10,-- per jaar)


Klik hier om het formulier te openen, je kunt het vervolgens in vullen en versturen door onderin het formulier te klikken op het figuur dat hiernaast getoond wordt.

(Als het  verzenden niet lukt dan kun je de pdf ook eerst opslaan en dan vanuit handmatig versturen naar info@lesboutonniers.nl