Knoopschat 2019


De Knoopschat is een onderscheiding van C.V. Les Boutonniers die toegekend wordt aan een persoon of instelling die zich tot op heden op een bijzondere manier heeft ingezet voor het Carnaval in Montfoort in het algemeen en voor onze vereniging in het bijzonder.

Dit jaar zal de Knoopschat voor de 19e keer worden uitgereikt. Uitgereikt aan een man die als vrijwilliger achter de coulissen altijd klaar staat om ons als vereniging te helpen. Bij het opbouwen en instaleren van de geluidsapperatuur in de Leutbunker en op andere feesten en als manusje van alles als hulp bij de optocht, Les Boutonniers kan hem altijd vragen en hij biedt graag de helpende hand.

Al tientallen jaren is hij met zijn rustige uitstraling een zeer prettig persoon in de omgang die ons op allerlei vlak, maar met name op elektrotechnisch gebied, altijd met raad en daad bij staat. 

Boutonniers, Knopengeiners, geachte aanwezigen, met trots kan ik u melden dat de Knoopschat 2019 is toegekend aan een persoon, die symbool staat voor alle vrijwilligers die Les Boutonniers heel goed kunnen gebruiken en die, als persoon, heel veel voor Les Boutonniers betekent, Pieter Vernooij. 

Bestuur C.V. Les Boutonniers