Prinsenfeest (bekendmaking nieuwe Stadsprins)

PRINSENFEEST UPDATE!

Na de persco van afgelopen vrijdag moeten we helaas het een en ander aanpassen… Maar we gaan door! We halen het avondprogramma naar de middag/vooravond en maken er een gezellig zitfeest van!

We organiseren een bingo, er komen artiesten langs en uiteraard onthullen wij de nieuwe Stadsprins van Knopengein. Rond etenstijd zal er een broodje of een frietje te koop zijn dus ook dat zal geregeld zijn.

Deze feestmiddag/avond organiseren we in het St. Joseph gebouw in Montfoort. De deuren zijn open vanaf 15.15 uur. Om 20.00uur moeten we dan helaas weer afsluiten.

Iedereen krijgt een vaste zit plek en er is plaats voor 250 man dus vol is echt vol!
Toegang vanaf 18 jaar en gratis.

We hanteren de Corona maatregelen!
Dus een geldig QR en vaste zit plek.

—————————————

Na een moeilijke periode vanwege de Corona problemen mogen we gelukkig weer feest vieren. Vanwege de Corona is ons Jubileumfeest op 5 en 6 juni 2020 helaas in het water gevallen maar we willen het weer “goed maken” met jullie.

Zo hebben wij onze bekendmaking van de nieuwe Stadsprins van Knopengein, groter dan in voorgaande jaren, gepland staan op zaterdag 20 november (van 19.30 – 0.00uur in verenigingsgebouw St.Joseph (SOOS) te Montfoort).

Op deze avond willen we naast de bekendmaking van de nieuwe Stadsprins (en het afscheid nemen van Prins Boutie) ook een aantal leuke artiesten op laten treden en zal ook onze vaste “Prinsenbal DJ” John ervoor zorgen dat we weer eens een lekker feestje met elkaar kunnen vieren, de voetjes kunnen van de vloer.

Poster van Prinsenfeest (bekendmaking nieuwe Stadsprins)
Poster van Prinsenfeest (bekendmaking nieuwe Stadsprins)