Knoopschat 2023

De Knoopschat is een onderscheiding van C.V. Les Boutonniers die toegekend wordt aan een persoon of instelling die zich tot op heden op een bijzondere manier heeft ingezet voor het Carnaval in Montfoort in het algemeen of voor onze vereniging in het bijzonder.

Dit jaar is de Knoopschat voor een vrouw die onze vereniging jaarlijks helpt bij de verkoop van de loten van de grote Carnavalsloterij. Menig “koffie” drinker in haar koffiehuis komt pas de deur uit als er ook een boekje loten is gekocht.

Daarnaast is Koffiehuis ’t Hemeltje met name op de Carnavalszaterdag voor menig Carnavalsvierder die buiten Knopengein een optocht opzoekt een mooie tussenstop om terug te keren naar Knopengein.

Op deze wijze laat zij al jaren zien een groot Carnavalsgevoel te hebben en komen ook de leden van Les Boutonniers graag bij haar een “bakkie” doen.

Boutonniers, Knopengeiners, geachte aanwezigen, met trots kan ik u melden dat de Knoopschat 2023 door het bestuur van C.V. Les Boutonniers is toegekend aan een persoon die het hart op de juiste, gastvrije plek heeft, een welgemeend driewerf Alaaf voor El Kolfschoten.

Bestuur C.V. Les Boutonnier