Grote Carnavalsloterij bij Les Boutonniers

De loten zijn uitverkocht!

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer mooie prijzen te winnen met de Grote Verloting bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers. Wat te denken van een mooie mobiele airconditioning, een luxe toilet set of een mooie fotoshoot. Dit zijn maar 3 van de totaal 60 prijzen die er te winnen vallen bij onze loterij.

Met de koop van de loten kunt u niet alleen mooie prijzen winnen, u steunt ook Carnavalsvereniging Les Boutonniers om het Carnaval te organiseren voor geheel Knopengein. Ook dit jaar zullen we proberen voor een ieder iets leuks te organiseren in de weken voor en tijdens het Carnaval zelf, hierbij rekening houdend met de dan geldende corona regels. Al deze acties en evenementen kosten geld en daar kunnen we de opbrengst van de loterij goed bij gebruiken.

Allereerst danken we natuurlijk alle bedrijven die de prijzen beschikbaar hebben gesteld. En ook de sponsor die het drukken van de loten mogelijk heeft gemaakt maar natuurlijk ook jullie allemaal voor het kopen van de loten.

Vanwege de Corona en de daaraan gekoppeld regels zien we elkaar een stuk minder tegenwoordig en daarom bieden we nu ook de mogelijkheid de loten online te kopen.

Zie hieronder hoe je aan de loten kan komen.

Succes en bedankt.

Alaaf, alaaf, alaaf…..

Carnavalsvereniging les Boutonniers.

Informatie over de koop
Eén lotenboekje bevat 20 loten en kost € 10,–.
Betaling gaat via een betaalverzoek.
Loten worden na betaling thuisbezorgd.