Vriend van Les Boutonniers

Word jij ook “Vriend van Les Boutonniers” voor maar € 55,- per jaar?

Beste Knopengeiners,

Zoals jullie weten, probeert Carnavalsvereniging Les Boutonniers, sinds jaar en dag, het Carnaval in Montfoort / Knopengein voor iedereen toegankelijk te houden. Wij organiseren het Carnaval voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Carnaval op de scholen, Kindercarnaval in het St. Joseph gebouw, Seniorencarnaval in het Antoniushof, Kleintje Carnaval Light en Carnaval Light voor de jeugd tot 16 jaar en natuurlijk de Grootse Optocht. Om al deze evenementen te organiseren is er naast de inzet van onze leden ook veel geld nodig. We hebben gelukkig een grote basis aan vaste sponsoren die ons (financieel) een heel eind op weg helpen, maar dat is nog niet voldoende om alles mogelijk te maken.

Daarom wil ik, als voorzitter van Carnavalsvereniging Les Boutonniers, jullie steun vragen. Vul onderstaande gegevens in en meld je aan als “Vriend van Les Boutonniers”. Jullie steun maakt het mede mogelijk dat wij het mooiste feest van het jaar in Montfoort / Knopengein kunnen blijven organiseren.

Voor het bedrag van € 55,- per jaar ontvang je jaarlijks een digitaal Passe Partout waarmee je toegang hebt tot alle door Carnavalsvereniging Les Boutonniers georganiseerde evenementen (Behoudens Pullen op de Plaats en de jeugdfeesten). Met deze financiële bijdrage steun je onze vereniging maar een snelle rekensom leert ook dat je de kosten voor de pas er snel uit zult hebben als je veel van onze feesten bezoekt.

Met het “Vrienden van Les Boutonniers” Passe Partout heb je toegang tot:

  • Kleintje Carnaval in de St. Joseph op zaterdag 3 weken voor het Carnaval
  • Openingsbal in onze Leutbunker “De Heeren van Montfoort” op Carnavalsvrijdag
  • Zaterdagavondbal in onze Leutbunker “De Heeren van Montfoort” op Carnavalszaterdag
  • Optochtbal in onze Leutbunker “De Heeren van Montfoort” op Carnavalszondag
  • Maandagbal in onze Leutbunker “De Heeren van Montfoort” op Carnavalsmaandag

Meld je aan voor 20 februari 2025 om het Passe Partout voor het carnaval van 2025 te ontvangen.

Alvast hartelijk dank,

Ruben Hesselink

Voorzitter Carnavalsvereniging Les Boutonniers

Formulier om vriend van ons te worden

Let op! Dit is om vriend van Les Boutonniers te worden voor de passe Partout van 2025!

Akkoord met de machtiging(Vereist)
Bovengenoemde verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan Carnavalsvereniging Les Boutonniers om een bedrag van € 55,- als “bijdrage C.V. Les Boutonniers” jaarlijks in december middels automatische incasso van bovenstaand aangegeven bankrekeningnummer (IBAN) af te schrijven. Als u het niet eens bent met de afschrijving, heeft u 56 dagen de tijd om uw bankkantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken.